KONCERT “Euridika ponovo radi” – 14. februara!

Nakon prošlogodišnje serije koncerata koji su izazvali nezapamćeno interesovanje beogradske publike, bend Stari rock majstori koji pod jednim imenom okuplja tridesetoro rokenrol heroja ’60-ih godina, okupiće se ponovo 14. februara na bini kultnog Zvezdara teatra, sa početkom u 19:30h!

Fotografija

Prvi istinski idoli stare Jugoslavije na koncertu „Euridika ponovo radi“ premijerno će svirati numere sa novog CD-a koji su snimili na inicijativu i nagovor Milutina Trninića – advokata po vokaciji, ali muzičara u duši. Sa 25 obrada najvećih svetskih hitova šezdesetih, ova kompilacija je svojevrsni muzički luna park koji otvara vrata jednog vremena kada su zvuci prve električne gitare odjeknuli obodima „gvozdene zavese“ a Beograd bez ikakvog osećaja inferiornosti pogledao ka Londonu i Njujorku.

D7D_7419

Na sceni će se i ovog puta zajedno naći Vlada Džet, Duda Lukić, Dule Kilibarda, Nova Dragović, Lari Plesničar, kao i mnogi drugi članovi kultnih nekadašnjih beogradskih sastava – „Crnih bisera“, „Silueta“, „Zlatnih dečaka“, „Iskri“, „Lutalica“… „Nakon što smo potpuno neočekivano izazvali pravu euforiju domaće publike i interesovanje koje nije uspela da zadovolji ni serija od tri rasprodata koncerta, bili smo gotovo prinuđeni da se ponovo povučemo u studio. Ovog 14. februara nameravamo da svim generacijama koje utisak o zlatnim šezdesetim grade naknadno i posredno priuštimo muzički ugođaj kojeg se ne bi postidele ni najveće evropske i svetske pozornice“, najavljuje Milutin, producent i organizator koncerta.

Druga slika liflet

Stari Rock Majstori veruju da duh koji je nekada vladao prestonicom nije nestao! Pozivaju Vas da i ovog 14. februara zajedno oživimo vreme koje danas postoji samo u mašti i na policama.